FAQ

Hier vind je de antwoorden op veelgestelde vragen!

GreenGuard is enkel voor zakelijke klanten. Als particulier kun je helaas niet bij GreenGuard bestellen. 

We hebben geen fysieke winkel. Afhankelijk van het product is het mogelijk om deze af te halen. Neem van tevoren altijd even contact met ons op. 

Met een zakelijk account kun je op rekening bestellen. Ook heb je altijd toegang tot je bestellingen. Zo heb je direct inzicht en kun je producten eenvoudig nabestellen.

Wij leveren aan Nederland, België en Duitsland. Leveringen naar andere landen doen wij op aanvraag, neem hiervoor contact met ons op.

  • Nederland & België: doorgaans 2-3 werkdagen
  • Duitsland: doorgaans 3-5 werkdagen

Uitzondering bij bestellingen van regenwormen. Bij regenwormen geldt: vóór donderdagochtend 10:00 uur besteld, levering de week daarop. Bij strooisellaag, bladcompost en wormencompost geldt er een levertijd van gemiddeld 1 week.

Bij feestdagen worden bestellingen de eerst volgende werkdag verzonden. Houd hierbij wel rekening met eventuele vertragingen bij onze transporteurs en pakketdiensten.

GreenGuard helpt graag om bomen te beschermen tegen de eikenspintkever. In het voorjaar is het goed om te weten wanneer de eerste eikenspintkever verwacht wordt. Speciaal hiervoor hebben wij het ESK-alarm. Zo kan de bast op tijd bedekt worden met ESK afdekmiddel

Je kunt je aanmelden voor het ESK-alarm op deze pagina

Wanneer het einde van de winter in zicht is en de temperatuur stijgt, is het belangrijk om te starten met de Avengelus-behandeling. Avengelus wordt gebruikt om preventief infectie door schadelijke schimmels te voorkomen en schimmelaantastingen te beheersen. Om het effect van Avengelus te vergroten, is herhaling van de behandeling belangrijk. Wij geven graag advies over de behandeling, toepassing en dosering op het juiste moment. Speciaal hiervoor hebben wij het Avengelus Alert. 

Je kunt je aanmelden voor het Avengelus Alert op deze pagina

Staat je vraag er niet tussen? Neem contact met ons op en wij helpen je graag verder!